Weekblad deGouda digitaal

Vier podia bij de Midzomermarkt

Gouda – Morgen staan 500 kramen verspreid over de hele Goudse binnenstad tijdens de Midzomermarkt. Dit jaar is de Midzomermarkt groter uitgepakt vanwege hun 25e verjaardag. Normaliter is de Midzomermarkt alleen op de Lange en Korte Tiendeweg.

Verspreid over de binnenstad komen vier podiums te staan. Er is een optreden achter de Agnietenkapel, op de hoek van de Blauwstraat en de Hoogstraat, op de hoek van de Tiendeweg en de Zeugstraat en op de Groenendaal.

Er zijn optredens van onder meer de Ierse Tuesday Rebels en Legendairs Brassband. Ook is er een mystery guest. Enige wat we kunnen verklappen is dat het een dame is en zal vier keer van een half uur optreden. Op de Kop van de Kleiweg is een optreden van het mannenkoor Vlister Zangers.

Iedere winkelstraat heeft zijn eigen attractie. Zo heeft de Wilhelminastraat donderdag een brocante markt. Voor de fijnproevers staan er foodtrucks achter de Waag. De Lange Tiendeweg heeft de Asiamarkt. En voor de kinderen is er een stormbaan van 21 meter achter de Waag. Ook lopen er clowns rond en kunnen de kinderen met Lucky Luke op de foto. De Midzomermarkt duurt van 10.00 tot 18.00 uur.

Voor de bierliefhebbers in Gouda en omstreken zal de Wilhelminastraat omgetoverd worden tot bierfestival-straat met om 17.00 uur de Ierse band Tuesday Rebels.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl