Weekblad deGouda digitaal

Vier titels voor Akabbouz Gouda

Gouda/’s-Hertogenbosch – Tijdens de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen 2020, afgelopen weekend in ’s-Hertogenbosch, heeft het wedstrijdteam van Sportclub Taekwondo Akabbouz Gouda NL maar liefst vier titels weten te bemachtigen op het onderdeel ‘Olympic Sparring’ (vrije gevecht). Het Goudse sportteam trad met zes taekwondoka’s aan in de Brabantse vestingstad. De organisatie lag in handen van de Taekwondo Bond Nederland en er deden in totaal ruim 350 spelers mee afkomstig uit heel Nederland en België.

Onder de bezielende leiding van trainer/coach Naziem Akabbouz werden vier gouden medailles behaald door: Lars van Eijkelenburg ( -49kg), Imrane Baldane ( -32kg) , Ilias Akoudad ( -58kg) en Senna Furrer  (+68kg).

In de voorrondes versloegen zij al hun tegenstanders en daarmee gingen de Goudse sporters in hun gewichtsklasse overtuigend door naar de finale. De finales werden vervolgens ook gewonnen en zo gingen zij uiteindelijk terecht aan de haal met de titel en de bijhorende trofee en mogen zij zich trots een jaar lang ‘Open Zuid-Nederlands Kampioen’ noemen.

Leroy van Vliet en Cas Dirksen stranden beiden helaas in de voorronden en kwamen niet op het erepodium.

Zie ook www.akabbouz.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl