Weekblad deGouda digitaal

Vierstroom neemt huishoud-hulp van Zorgpartners over

#Gouda – Vierstroom Hulp Thuis en Zorgpartners Midden-Holland hebben overeenstemming bereikt over de overname van de portefeuille huishoudelijke hulp (Wmo) van stichting Zorgpartners Midden-Holland per 1 januari 2015 door Vierstroom Hulp Thuis B.V. Zorgpartners stopt met het leveren van huishoudelijke hulp in 2015 als gevolg van de lage tarieven die de gemeenten wensen te betalen voor deze vorm van zorg.

Het overnemen van de portefeuille huishoudelijke hulp houdt in dat Vierstroom Hulp Thuis alle contractuele verplichtingen van Zorgpartners Midden-Holland in de regio overneemt vanaf 1 januari 2015.

Het personeel dat betrokken is bij deze portefeuille zal in dienst treden bij Vierstroom Hulp Thuis. De huidige cliënten met een geldige indicatie voor huishoudelijke zorg zullen hier geen hinder van ondervinden; zij blijven zoveel mogelijk de hulp ontvangen van de voor hun vertrouwde medewerkers. Door de overname wordt de continuïteit van de hulp gewaarborgd in de regio.

Zorgpartners Midden-Holland stopt met hulp bij het huishouden en niet met haar thuiszorg activiteiten (verzorging en verpleging thuis). Voor deze cliënten verandert er niets; Zorgpartners blijft die thuiszorg leveren.

Zorgpartners heeft op 24 november haar medewerkers op de hoogte gesteld van dit besluit. De cliënten worden op 25 november geïnformeerd.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl