Weekblad deGouda digitaal


Vijf maal GOUD Taekwondoka’s Akabbouz

Afgelopen weekend was een uiterst succesvol weekend voor de taekwondoka’s van Akabbouz uit Gouda. Het Goudse jeugdteam kwam in actie tijdens het Nationale Taekwondo toernooi in Roelofarendsveen. Vijf van hen behaalden een gouden plak. Daarnaast werd er nog driemaal zilver en eenmaal brons behaald door de beloften.

In de ochtend waren eerst de pupillen en aspriranten aan de beurt. Lars van Eijkelenurg ( 9 jaar), Saida el Baih ( 7 jaar), en Amal Khouakhi ( 11 jaar) zorgden voor de gouden medailles . Met felle acties en goed inzicht wisten zij al hun partijen winnend af te sluiten en werden daarmee overtuigend kampioen in hun klasse.
Nejma Akabbouz ( 9 jaar) en Sohaib Sadiqui ( 10 jaar) eisten het zilver op in hun klasse.
De tienjarige Bodhi Bos kwam met een 4e prijs net niet op het erepodium.

Na een succesvolle ochtend van de Akabbouz pupillen en aspiranten konden ’s middags de cadetten en junioren uit Gouda niet achter blijven.

Salaheddinne el Hassani ( 13 jaar) en Basma Yaacoubi ( 16 jaar) wisten beiden in de finale met hun tegenstander af te rekenen en ook zij wonnen de gouden medaille.

Zakaria el Mariami ( 14 jaar) won zilver en Ziad el Moukaddem ( 16 jaar) complementeerde het rijtje met een bronzen medaille.

Lars(blauw)

Lars_Coach

Jeugdteam

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl