Weekblad deGouda digitaal

Vijfde Goudse trouwbeurs op 6 oktober

Gouda – Voor de derde keer op rij is Zalencentrum Le Patapouf aan de Kolkmanstraat 1-3 in Gouda het gastvrije onderkomen van Trouwbeurs ’t Groene Hart. Deze vijfde Goudse editie vindt plaats op zaterdag 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang, het parkeren, een goodiebag én kans op een diner voor twee zijn gratis. Alle informatie over de beurs is te vinden via www.trouwbeurs-gouda.nl.

Aanstaande bruidsparen kunnen zich tijdens Trouwbeurs ’t Groene Hart uitvoerig laten informeren over bijna alles wat met hun huwelijksdag te maken heeft. Daardoor is deze beurs de aangewezen plek om veel specialisten uit de Goudse regio te treffen met de beste producten en diensten om van de trouwdag de mooiste dag te maken.

Trouwbeurs ’t Groene Hart wordt meerdere keren per jaar op verschillende locaties in Het Groene Hart georganiseerd. De exposanten, producten en diensten verschillen per editie waardoor een bezoek aan meer dan één van deze beurzen interessant en inspirerend is. Meer informatie over de leukste trouwbeurzen in Het Groene Hart is te vinden via www.trouwbeurs-groenehart.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl