Weekblad deGouda digitaal

Voetbalplaatjes gedoneerd aan voedselbank Care for family

Waddinxveen – Wijkservicecentrum De Kroon heeft op maandag 18 maart bijna vijftig complete sets voetbalplaatjes gedoneerd aan voedselbank Care for family in Waddinxveen. Suzanne Hetyey van Care for family nam de pakketten in ontvangst van vrijwilligers Piety Verweij en Margriet  de Lange. Suzanne vertelde dat er veel kinderen blij gemaakt gaan worden. Care for family voorziet 220 gezinnen in Waddinxveen en 20 gezinnen in Moordrecht. Wijkservicecentrum De Kroon is een onderdeel van de Gemiva-SVG Groep. 

De Kroon heeft een hele dobber gehad aan de kilo’s voetbalplaatjes die zij de afgelopen maanden ontvingen. Een flink deel daarvan was een donatie van supermarkten uit Moordrecht en Waddinxveen. Vrijwilligers Piety en Margriet zijn weken bezig geweest om alle plaatjes te sorteren en er complete sets van te maken. In totaal zijn er ruim 70 sets bij elkaar gezocht. Een deel van de pakketten is uitgedeeld aan cliënten van Gemiva. Afgelopen week werden de overgebleven 46 pakketten overhandigd aan voedselbank Care for family.

Nieuwe actie: insectenplaatjes
De actie heeft Piety en Margriet zo enthousiast gemaakt dat ze gelijk door willen gaan met de volgende actie: de insectenplaatjes. Wilt u al plaatjes doneren aan De Kroon? Dat kan! Kom ze gerust langsbrengen. Welkom van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 16.30 uur, Land voor Water 3, Moordrecht.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android  

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl