Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblik met Goudse voetbalclubs

Gouda – Weekblad deGouda spreekt elke week kort met de voetbaltrainers over de aankomende speelronde. Samen met onze sportredacteur Robbert Duijnstee blikken ze op de spelers, het spel en de tactiek. Deze week speelronde 28. 


SV Gouda – Jerry de Groot

Ik kijk met een redelijk gevoel terug op de wedstrijd tegen Hazerswoude Boys, we spelen met 2-2 gelijk. In de eerste helft waren zij beter, maar in de tweede helft hadden we het over de streep moeten trekken, helaas blijft dat uit. De drie punten waren noodzakelijk om nog mee te blijven doen bovenin. Aanstaande zaterdag wacht Bergambacht uit, thuis verloren we van hun. Dus we hebben iets goed te maken. We moeten vooral waken voor hun aanval, ze hebben een gevaarlijke voorhoede met veel snelheid en kracht.

Zaterdag 29 april: Bergambacht – SV Gouda 15:00

 

Olympia  – Tom Rietberg

Het behaalde resultaat is gewoon goed, alleen moeten we niet blind zijn voor het spel wat we op de mat hebben gelegd. We hadden Laakkwartier in het 1e kwartier na rust op 0-3, 0-4 moeten zetten, vervolgens gebeurd het omgekeerde want het wordt 1-2. Dat mag ons niet gebeuren, we moeten meer lef tonen aan de bal en rond hun 16 moeten we veel meer rendement uithalen. Al met al genoeg verbeteringen, we zijn echter geen seconde in de problemen geweest dus dat is het positieve ervan. Zondag OVV, dat vecht tegen degradatie en nu al een paar keer nipt heeft verloren. Wij willen per se in de top 5 eindigen, daar staan we nu net en dat gaan we niet na 1 wedstrijd weer weg geven.

Zondag 30 april: Olympia – OVV 14:00

 

V.V.ONA – Theo van Eck

een moeilijke tegenstander. Bij rust stonden we met 0-1 achter. Na de rust werden we steeds sterker en kwamen we op voorsprong. Dan is het extra zuur dat we in de laatste minuut een goal tegen krijgen. Aankomende zondag spelen we uit bij Gouderak. Een van de onderste ploegen, zij zullen er vol voor gaan. Wij gaan vol voor de winst, de titel is nu heel dichtbij.

Zondag 30 april: Gouderak – ONA 14:00

 

SV Donk – Edwin Erwich

Afgelopen week speelden we tegen Teylingen. Ik werd niet vrolijk van het vertoonde spel. As je drie goals maakt, dan hoor de je wedstrijd te winnen, maar helaas speelden we te naïef en zorgen voor persoonlijke fouten ervoor dat we de wedstrijd met 4-3 verloren. Volgende week spelen we tegen Meerburg, een directe concurrent. Ik verwacht hier niets minder dan een overwinning, mede doordat we dinsdag een prima oefenwedstrijd speelden tegen Slikkerveer.

Zondag 30 april: Meerburg – SV Donk 14:00

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl