Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblik met de trainers

Afgelopen weekend was de 2e speelronde voor de voetbalclubs in Gouda.
We blikken terug en kijken vooruit naar de volgende speelronde, samen met de trainers.

donk

Edwin Erwich/ SV Donk

Volgende tegendstander: Zoetermeer

Ik kijk met teleurstelling terug op afgelopen zondag. We stonden binnen vijftien minuten al met 3-0 achter. We hebben onze taken niet goed uitgevoerd en zijn regels niet nagekomen. We hebben wel kansen gecreëerd maar we verzuimden om deze af te maken. Door onnodige overtredingen kregen we een strafschop tegen en daardoor  kijk je al vroeg tegen een achterstand aan. Wat betreft aankomende zondag, verwacht ik een pittige tegenstander. We krijgen dan Zoetermeer op bezoek, dat met zes punten uit twee duels gedeeld koploper is.

 

 

gouda

Brasco Tuvaljevic/ Gouda SV

Volgende tegenstander: Kocatepe

We verloren afgelopen weekend met 1-4 en speelden onder ons niveau. Het hele team had een off-day. De tegenstander Spartaan ’20 overrompelde ons in de eerste helft. We stonden na 26 minuten al met 0-3 achter. We konden ons enigszins herpakken, maar Spartaan’20 was op mentaal vlak verder dan wij. We waren niet gefocust en ik hoop dat dit aankomende zondag veranderd is. Ik verwacht van mijn elftal mentaliteit en focus, want we hebben iets recht te zetten.

 

 

jodan

Dennis van den Ijsel/ Jodan Boys

Volgende tegenstander: Zwaluwen

Ik kijk met een goed gevoel terug op afgelopen zaterdag. Met een 4-0 overwinning op Hoek mag je tevreden zijn. Toch heb ik verbeterpunten gezien. Op de helft van de tegenstander moeten we wat geduldiger zijn aan de bal. Verder stonden we verdedigend goed en was ons positiespel beter. Aankomende zaterdag treffen we Zwaluwen, het is een team dat de tegenstander graag onder druk zet en dat durft te voetballen. Het is aan ons om daar tegen te kunnen en voetballend de oplossing te zoeken.

 

 

olympia

Tom Rietberg/ Olympia:

Volgende tegenstander: Zwervers

We kunnen wel spreken van een ongelukkige middag afgelopen zondag. Door een onterecht gegeven penalty en een rode kaart stonden we na drie minuten we al met tien man en keken we tegen een 1-0 achterstand aan. Toen was de wedstrijd in principe door die rode kaart dood gemaakt. In de tweede helft deelde Boshuizen snel de beslissende tik uit door 3-0 te scoren, wat nog werd uitgebouwd naar 5-0. Aankomende zondag staat Zwervers thuis op het programma. Ik verwacht een lastig team dat vooral op de counter erg sterk is.

 

 

ona

 

Theo van Eck/ V.V.ONA

Volgende tegenstander: Floreant

Ik kijk absoluut met een goed gevoel terug op afgelopen zondag. Als je met 13-0 wint, dan is er genoeg reden tot juichen. TransvaliaZW met werd van het kastje naar muur gestuurd. Het pluspunt dat ik in deze groep zie, is dat ze altijd doorjagen en gretig blijven. Want ondanks dat we bij rust al met 7-0 voorstonden bleven de jongens doorgaan om het maximale eruit te halen. Aankomende zondag moeten we op bezoek bij Floreant. Ik verwacht een goed voetballend team, we moeten maximaal presteren en niet naast onze schoenen gaan lopen.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl