Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblik met Goudse voetbalclubs

Gouda – Weekblad deGouda spreekt elke week kort met de voetbaltrainers over de aankomende speelronde. Samen met onze sportredacteur Robbert Duijnstee blikken ze op de spelers, het spel en de tactiek. Deze week speelronde 23. 


SV Gouda – Jerry de Groot

Afgelopen zaterdag met 2-1 verloren van Kamerik. We zitten in een lastige fase, nu twee keer achter elkaar verloren. Het balletje valt elke keer net niet goed. We missen ook een paar mensen, door schorsingen en blessures. We komen daardoor niet in de vaste samenstelling. Aankomende zaterdag spelen we uit tegen SPV’81, een ploeg die onderin de ranglijst staat. We zullen het spel uit een ander vaatje moeten tappen en achterin minder weggeven. We hebben nog steeds alles in eigen hand.

 

Zaterdag 18 maart: SPV’81 – SV Gouda 14:30

 

Jodan Boys – Dennis van den IJsel

Afgelopen zaterdag speelden we tegen Zwaluwen. We gingen goed van start en konden al snel op voorsprong komen. Helaas beloonden we onszelf niet en gingen we met een 1-0 achterstand de rust in. Ook na de rust zag ik een sterk Jodan Boys, dat in de 80ste minuut op gelijke hoogte kwam. Helaas voor ons kreeg Zwaluwen twee minuten voor tijd een penalty en verloren we met 2-1. Aankomend weekend staat de derby tegen Argon op het programma. We moeten ons nog revancheren tegen dit team. Ik verwacht dan ook dat de punten in Gouda blijven.

Zaterdag 18 maart: Jodan Boys – Argon 14:30

 

Olympia  – Tom Rietberg

Afgelopen zondag wederom teleurstellend. We waren angstig, durfde nauwelijks vooruit te voetballen en waren kwalitatief onder maats. Als ook sterke punten als omschakelen naar verdedigen niet goed werd uitgevoerd en er veelal op 1 of 2 meter werd gedekt, dan geef je de tegenstander de kans om goed te spelen, vandaar de 1-2 nederlaag tegen DRL. Wij zullen goed naar onszelf moeten kijken en eenieder moet zich afvragen of hij maximale passie geeft om een wed te willen winnen. Zondag wacht Poortugaal, met een solide verdediging en goede voorhoede, half werk zal worden afgestraft maar kunnen we als team weer strijden, dan gaan we daar winnen.

Zondag 19 maart: Poortugaal – Olympia 14:00

 

V.V.ONA – Theo van Eck

Afgelopen weekend stond Haastrecht op het programma, dat een stuk onder ons staat. Wij staan bovenaan en we gingen voor de winst. In de eerste helft ging het gelijk op en bij rust stond het 1-1. In die eerste helft hebben we veel kansen gemist. Kort na rust kregen we de 2-1 tegen en daarna is het snel uitgelopen naar 6-1. Deze week hebben we weer met veel plezier getraind en zondag hopen we revanche te kunnen nemen tegen Stolwijk, wat hoog in middenmoot staat. Ik verwacht een gemotiveerd ONA, ook omdat we de uitwedstrijd bij Stolwijk verloren hebben.

Zondag 19 maart: ONA – Stolwijk 14:00

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl