Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblikken met de trainers

#Gouda- Afgelopen weekend was de 3e speelronde voor de voetbalclubs in Gouda.
We blikken terug en kijken vooruit naar de volgende speelronde, samen met de trainers.

donk

Edwin Erwich/ SV Donk

Volgende tegenstander: Haastrecht

Het was een terechte nederlaag, als je verliest met 2-5 dan moet je het zelf nagaan wat er beter moet. We hadden geen antwoord op Zoetermeer. We kregen geen vat op de boomlange spits van hen. Aankomende zondag hebben we de moeilijke uitwedstrijd tegen Haastrecht. Het is een stugge ploeg die vooral verdedigend erg sterk is. Wij moeten gebruik maken van onze individuele kwaliteiten in ons team. Het is aan ons om voetballend Haastrecht te lijft te gaan.

 

 

 

gouda

Brasco Tuvaljevic/ Gouda SV

Volgende tegenstander: OVV

Ik kijk met gemengde gevoelens terug op zondag. Na een zes, zeven seconden stonden we al met 0-1 achter. Uiteindelijk verloren we met 1-4 van koploper Kocatepe. Mentaal gezien moet het beter gaan. Toch zie ik dat de koppen langzaamaan dezelfde kant opstaan. Het belangrijkste is dat we positief blijven. Ik verwacht aankomende zondag een mooie wedstrijd tegen OVV, het is aan ons om te laten zien dat we hebben geleerd van afgelopen zondag. Voor nu is het zaak om te winnen en verzorgd voetbal laten zien, want voetballend moet het beter.

 

 

jodan

Dennis van den Ijssel/ Jodan Boys

Volgende tegenstander: Heinenoord

Ik kijk met een zuur gevoel terug op afgelopen zaterdag. We hadden wel een sterke start, defensief stonden we prima. We hebben niks weggegeven tot een fout in onze verdediging de gelegenheid gaf aan een speler van Zwaluwen, die gemakkelijk de 0-1 binnen kopte. Maar omdat we de kansen niet benutten verloren we uiteinde-lijk met 1-2. Als ik kijk naar aankomende zaterdag dan zie ik in Heinenoord een gelijkwaardige tegenstander. Er zijn ook bijna geen zwakke tegenstanders in de competitie. Ik verwacht een gelouterd en geroutineerd elftal.

 

 

olympia

Tom Rietberg/ Olympia:

Volgende tegenstander: DRL

Als ik terugkijk op afgelopen zondag, dan ben ik tevreden over het resultaat. We speelden tegen Zwervers, een ploeg die dezelfde instelling heeft als wij. We hebben volwassen gespeeld en daardoor ook de 3-1 overwinning binnengehaald. Toch was het voetbaltechnisch één van onze mindere wedstrijden. Onze passes waren slordig en we werden door de organisatie van de tegenstander in de war gebracht. Ik verwacht aankomende zondag een moeilijke tegenstander. DRL is een gelijkwaardige ploeg, dus het zal geen walk-over zijn voor ons.

 

 

ona

 

Theo van Eck/ V.V.ONA

Volgende tegenstander: Ammerstol

We hadden een makkelijkere -middag dan verwacht, we hadden gerekend op een beter team. Toch ben ik niet tevreden over onszelf. We hebben verzuimd om door te drukken, want we hadden de einduitslag van 1-4 gemakkelijk kunnen uitbreiden. Ik mis de focus in het team en we waren niet scherp genoeg op bepaalde momenten. We krijgen aanstaande zondag een gelijkwaardige tegenstander op bezoek. We hebben het thuisvoordeel, ik eis daarom ook van mijn ploeg niets anders dan de overwinning.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl