Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblikken met de trainers

#Gouda – Afgelopen weekend was de 6e speelronde voor de voetbalclubs in Gouda.
We blikken terug en kijken vooruit naar de volgende speelronde, samen met de trainers.

donk trainer nieuw

Edwin Erwich/ SV Donk

Volgende tegenstander: NOC Kralingen

Ik kijk met veel teleurstelling terug op afgelopen zondag, we speelden goed voetbal en hadden meer balbezit dan de tegenstander. Maar het rendement uit de kansen moet omhoog, want we missen teveel kansen. Dat komt mede door een stukje ervaring dat het team mist. Aankomende zondag spelen we uit tegen NOC Kralingen. Ik heb er een goed gevoel over en we maken zeker een kans. Het is nu zaak dat we onze eigen organisatie op orde krijgen.

 

 

 

gouda

Brasco Tuvaljevic/ Gouda SV

Volgende tegenstander: GLZ Delfshaven

Ik kijk met een fijn en goed gevoel terug op afgelopen zondag. We mogen tevreden zijn met de 5-3 overwinning op UNIO, maar kregen in de blessuretijd onnodige doelpunten tegen. Over de hele wedstrijd gezien waren we de betere ploeg en deze overwinning was ook nodig voor het zelfvertrouwen. Aankomende zondag spelen we tegen GLZ Delfshaven, een goed voetballende ploeg die met individuele kwaliteiten veel in huis heeft. Het is aan ons om te laten zien wat we kunnen en het goede spel van afgelopen zondag door te trekken.

 

 

jodan

Dennis van den IJsel/ Jodan Boys

Volgende tegenstander: ASWH

Ik kijk met een goed gevoel terug op afgelopen zaterdag. Uit het niets scoorden we de 1-0 tegen een verdedigend goed Ter Leede. Toch kwamen ze in de slotfase nog op 1-1, totdat we in de blessuretijd de bevrijdende 2-1 maakten. Het team heeft geknokt voor de over-winning. Aankomende zaterdag spelen we uit tegen de favoriet voor de titel, ASWH. Ze hebben een wisselvallige start gehad, maar ik verwacht een geduchte en gerou-tineerde tegenstander.

 

 

 

olympia

Tom Rietberg/ Olympia:

Volgende tegenstander: PFC

Het was een dramatische wedstrijd afgelopen zondag, SJC was met 5-0 te sterk voor ons. We speelden onder ons niveau. De tegenstander was te sterk voor ons. We leden te veel balverlies en kregen hieruit drie doelpunten tegen. Aankomende zondag spelen we thuis tegen PFC, net als wij een promovendus. Vechten ook voor handhaving in de competitie. We hebben het thuisvoordeel. Ik verwacht daarom ook van ploeg dat ze vol voor de overwinning gaan. We hebben iets recht te zetten en ik eis dat ze met extra gemotiveerd de wedstrijd in gaan.

 

 

ona

 

Theo van Eck/ V.V.ONA

Volgende tegenstander: Gouderak

Ik ben net zoals vorige week tevreden met het behaalde resul-taat. In het begin ging het gelijk op, al snel werd duidelijk dat we gingen winnen. Na de rust was Victoria conditioneel gesloopt en hebben we met een 0-3 overwin-ning een prima resultaat. We hebben niks weggeven, maar heb-ben ook verzuimd om kansen af te maken. Aankomende zondag spelen we thuis tegen Gouderak. Ik verwacht daarom ook van mijn team dat we winnen, dat zijn we onszelf verplicht. Als je thuis speelt, moet je altijd voor de overwinning gaan.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl