Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblikken met de trainers

#Gouda – Afgelopen weekend was de 7e speelronde voor de voetbalclubs in Gouda.
We blikken terug en kijken vooruit naar de volgende speelronde, samen met de trainers.

donk trainer nieuw

Edwin Erwich/ SV Donk

Volgende tegenstander: Esto

De wedstrijd tegen NOC Kralingen is in de 59ste minuut bij de stand 3-2 gestaakt door scheidsrechter Henneveld vanwege ongeregeldheden. Reserve-aanvoerder Daniel Steenbergen is door SV Donk per direct op nonactief gesteld. Daniel heeft enorm veel spijt van zijn actie, die totaal onverwachts was. Daniel is helemaal niet het type dat de controle over een situatie kwijt raakt. Terug naar het voetbal, we speelden een prima eerste helft, maar door de gegeven rode kaart aan onze keeper kantelde de wedstrijd volledig de andere kant op.Hier gaan we mee aan de slag. De mentale weerbaarheid van het totale team moet beter. Op dit moment is niet duidelijk wat de gevolgen zijn van het staken van de wedstrijd. We zullen moeten afwachten wat de KNVB tuchtcommissie besluit.

 

gouda

Brasco Tuvaljevic/ Gouda SV

Volgende tegenstander: WCR

Ik kijk met een zuur gevoel terug op afgelopen zondag, de 4-0 nederlaag tegen op GLZ Delfshaven hebben we aan ons zelf te danken. Het was gemakzucht dat mijn team liet zien. Bij rust stonden we met 2-0 achter, terwijl de eindstand er anders had uitgezien als wij er vol voor waren gegaan. Dan hadden we zeker met 0-4 gewonnen. Mentaal moet het beter want we laten te vaak het initiatief over aan de tegenstander. Wat betreft aankomende zondag krijgen we WCR op bezoek. Een wedstrijd die gewonnen moet worden met het oog op de ranglijst.

 

 

jodan

Dennis van den IJsel/ Jodan Boys

Volgende tegenstander: Noordwijk

Ik heb wederom een goed gevoel overgehouden aan afgelopen zaterdag. Net als vorige week kwamen we als winnaar uit de bus na goal in blessuretijd, ditmaal door een benutte penalty van Jorn van Lunteren in de 94e minuut. Met een 1-2 overwinning op ASWH hebben we met lef gespeeld en initiatief genomen om kansen te creëren. Conditioneel waren we sterker dan de tegenstander. Aankomende zaterdag spelen we thuis tegen koploper Noordwijk. Ik verwacht een sterke tegenstander en zie een uitgelezen kans om het gat met de top drie nog verder te verkleinen.

 

 

olympia

Tom Rietberg/ Olympia:

Volgende tegenstander: Wateringse Veld GONA

Ik ben tevreden met het resultaat, we hebben met de 2-0 overwinning thuis op PFC afstand kunnen nemen van de onderste regionen. We hebben weinig weggegeven en aanvallend waren beter dan de tegenstander. Toch moeten wij opbouwend aan de bal sterker worden. Aankomende zondag spelen we uit tegen Wateringse Veld GONA, een lastige tegenstander en een directe concurrent. We moeten het goede resultaat nu doortrekken en proberen vast te houden. Het is nogmaals een terechte beloning voor een prima teamprestatie. En belangrijk, want dit was toch een beetje een ‘aanhaken’ of ‘even afhaken’ wedstrijd.

 

 

ona

 

Theo van Eck/ V.V.ONA

Volgende tegenstander: VEP

We speelden de eerste helft een prima wedstrijd, we waren attent en leverden goed en verzorgd veldspel. Constant waren we in beweging en vonden altijd de vrije man. De tweede helft zag ik aan mijn ploeg dat ze gas terug namen en dat zag ik ook wel een beetje aankomen. Als je de laatste wedstrijden overtuigend wint, dan kan dat erin sluipen. Hierdoor kregen we helaas wel een tegendoelpunt. Aankomende zondag spelen we uit tegen VEP, een moeilijke ploeg dat lastig is te verslaan. We moeten waken voor gemakzucht en er altijd vol voor gaan.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl