Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblikken met de trainers

#Gouda – Afgelopen weekend was de 9e speelronde voor de voetbalclubs in Gouda.
We blikken terug en kijken vooruit naar de volgende speelronde, samen met de trainers.

 

donk trainer nieuw

Edwin Erwich/ SV Donk

Volgende tegenstander: Ommoord

Ik kijk met een heel slecht gevoel terug op afgelopen zondag. We verloren met 3-1 van Oliveo omdat we niet als een team hebben gefunctioneerd. Als je niet scherp of gefocust de voorbereiding ingaat, sta je in principe al met 1-0 achter. Hierdoor begonnen sommige spelers ook niet scherp aan de wedstrijd. Aankomende zondag spelen we thuis tegen Ommoord. Ik verwacht een behoorlijk lastige ploeg. De mentaliteit van bepaalde spelers moet beter. Wij moeten van onze eigen kracht uitgaan en proberen een beter resultaat te behalen dan afgelopen zondag. Zondag 8 november: SV Donk – Ommoord, 14.00 uur.

 

 

gouda

Brasco Tuvaljevic/ Gouda SV

Volgende tegenstander:Togb

Als ik terugkijk op afgelopen zondag, dan hebben we het maximaal haalbare eruit gehaald. Ik ben niet ontevreden met de 1-1 tegen JHR. Door de stemming van afgelopen week, waar is besloten dat Gouda Zondag 1 aan het einde van dit seizoen niet meer zal bestaan, is de motivatie bij de spelers weg. De opkomst bij wedstrijden en trainingen lijdt hieronder. Toch gaat het voetballen goed, ik zie nog genoeg positieve dingen waar we aan kunnen werken. We proberen vertrouwen te putten uit de oefenwedstrijden die we spelen. Aankomende zondag spelen we thuis tegen TOGB, ik verwacht een gelijkwaardig duel. Zondag 8 november: SV Gouda – TOGB, 14.00 uur.

 

 

jodan

Dennis van den IJsel/ Jodan Boys

Volgende tegenstander: Sportlust’46

We speelden afgelopen zaterdag een goede eerste helft, we hebben Rijnvogels onder druk gezet. In balbezit moeten we ons verbeteren, want daar valt nog veel te halen. Rijnvogels hadden zich aan ons aangepast, ze speelden erg verdedigend waardoor wij moeilijk kansen konden creëren. Door een fout in onze verdediging kwamen we met 1-0 achter en verloren we uiteindelijk met 2-0, wat niet nodig was. Aankomende zaterdag spelen we thuis de derby tegen Sportlust’46. Een tegenstander die onderaan staat, maar dat zegt niet veel en we moeten hen zeker niet onderschatten. Zaterdag 7 november: Jodan Boys – Sportlust’46, 14.30 uur

 

 

olympia

Tom Rietberg/ Olympia:

Volgende tegenstander: PSV Poortugaal

Ik kijk met een super goed gevoel terug op afgelopen zondag. We hebben goede zaken gedaan en doen mee boven in. We staan nu op de derde plaats, hieruit halen we veel vertrouwen. We hebben tegen GDA laten zien dat we een team zijn. Met name door wilskracht en fysieke duels hebben we met 4-1 gewonnen. Ik ben erg tevreden over hoe mijn ploeg presteert en hoe ze de wedstrijd over de streep hebben getrokken. Aankomende zondag spelen we uit tegen PSV Poortugaal, een goede en gevaarlijke ploeg. Voetballend moeten wij laten zien dat we beter zijn. Zondag 8 november: PSV Poortugaal – Olympia, 14.00 uur.

 

 

ona

 

Theo van Eck/ V.V.ONA

Volgende tegenstander: St.Hooger

We speelden afgelopen zondag tegen Pretoria, een stugge tegenstander. We speelden onze eigen wedstrijd en hebben het duel volledig gecontroleerd. Door de 4-0 overwinning blijven we aan kop. Ik ben trots op de ploeg, met name op het feit dat we ons niet gek hebben laten maken door de tegenstander. Toch moeten we ons verbeteren wat betreft balbezit. We moeten sneller handelen en keuzes maken. Aankomende zondag spelen we uit tegen St.Hooger, op papier een makkelijke tegenstander, maar voetballend goed. Hopelijk lukt het ons om net zoals in voorgaande wedstrijden de nul te houden. Zondag 8 november: St.Hooger – ONA, 14.30 uur.

 

gouda za trainer

Willem Dekker/ SV Gouda ZA

Volgende tegenstander: Siveo’60

Ik ben tevreden over afgelopen zaterdag. We speelden tegen Aarlanderveen dat niks had in te brengen. Door de handbalverdediging van Aarlanderveen hadden we veel balbezit en konden we veel kansen creëren, wat resulteerde in een 3-0 overwinning. Toch zag ik verbeterpunten, het baltempo was te laag, de bal moet sneller rond. Aankomende zaterdag spelen we thuis tegen Siveo’60. Ik verwacht een lastige tegenstander. Het is aan ons om te laten zien wat we kunnen en om te kijken waar we staan. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn ploeg er vol voor gaat. Zaterdag 7 november: Siveo’60 – SV Gouda ZA1, 14.30 uur.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl