Weekblad deGouda digitaal

Vooruitblikken met de trainers

#Gouda – Afgelopen weekend was de 8e speelronde voor de voetbalclubs in Gouda.
We blikken terug en kijken vooruit naar de volgende speelronde, samen met de trainers.

donk trainer nieuw

Edwin Erwich/ SV Donk

Volgende tegenstander: Oliveo

Ik ben teleurgesteld over afgelopen zondag. We waren de betere ploeg, daarom is het extra teleurstellend. Als we de kansen hadden afgemaakt, hadden we gemakkelijk kunnen winnen. Maar we verzuimden het om te scoren. Dat is een aandachtspunt waaraan gewerkt moet worden. Over twee weken spelen we pas weer, de uitwedstrijd tegen Oliveo. Een titelkandidaat, dus een uitdaging voor ons. Wat betreft het incident met Daniel Steenbergen, de tuchtcommissie van de KNVB heeft voor nu besloten om hem voor dertig dagen te schorsen. De definitieve uitspraak volgt nog. Zondag 1 november: Oliveo 1 – Donk 1, 14.00 uur.

 

 

gouda

Brasco Tuvaljevic/ Gouda SV

Volgende tegenstander: JHR

Ik kijk met teleurstelling terug op afgelopen zondag. We speelden niet naar ons kunnen en begonnen ook niet goed. We hebben veel kansen gehad, maar uiteindelijk sta je met lege handen door de 2-4 thuisnederlaag tegen WCR. We moeten onszelf laten zien, willen we er nog iets van maken. Deze week komt er een stemming over het voortbestaan van SV Gouda Zondag 1. Over twee weken spelen we pas weer, uit tegen JHR. We moeten nu goed gaan trainen, want met de kwaliteit en de potentie die we hebben, moeten we bovenin mee kunnen doen. Zondag 1 november: JHR – SV Gouda, 14.30 uur.

 

 

jodan

Dennis van den IJsel/ Jodan Boys

Volgende tegenstander: FC Rijnvogels

We hebben nu drie keer achter elkaar in de slotfase de winst binnengesleept. In het begin ging het gelijk op en het leek te eindigen in een 2-2 gelijkspel. Maar in de 88ste minuut kregen we vervolgens een penalty waaruit Jorn van Lunteren de 3-2 maakte. We zijn fysiek en mentaal gegroeid, al vanaf het begin waren we een sterk team, dat kan
meespelen voor het kampioenschap. Aanstaande zaterdag spelen we in de districtsbeker tegen RVVH 2. Daarna spelen we weer voor de competitie uit tegen medekoploper FC Rijnvogels. Een sterke ploeg die we niet moeten onderschatten. Zaterdag 31 oktober: FC Rijnvogels – Jodan Boys 14.30 uur.

 

 

olympia

Tom Rietberg/ Olympia:

Volgende tegenstander: Wateringse Veld GONA

De wedstrijd tegen Wateringse Veld/GONA afgelopen zondag is in de rust bij een 0-0 stand gestaakt, vanwege een blessure van de scheidsrechter. Aanstaande zondag wordt de wedstrijd uitgespeeld. Wat betreft de eerste helft, hebben beide ploegen weinig kansen gecreëerd. WVG is een lastige tegenstander, die moeilijk te bespelen is. Fysiek waren zij sterker en mede door een stukje Haagse mentaliteit hadden we moeite met WVG. Wij moeten meer gebruik maken van onze voetballende kwaliteiten, want positioneel en voetbaltechnisch waren wij sterker. De ploeg moet er 45 minuten vol voor gaan om een overwinning binnen te slepen. Zondag 25 oktober: Wateringse Veld/GONA – Olympia, 14.00 uur.

 

ona

 

Theo van Eck/ V.V.ONA

Volgende tegenstander: Pretoria

Door de 1-2 overwinning op VEP hebben we de periodetitel behaald, ik ben erg trots op mijn ploeg dat ze na de degradatie van vorig jaar, zo presteren. Vooraf wisten we dat VEP uit altijd lastig is. Het begin van de wedstrijd was gelijk opgaand. We zijn niet in paniek geraakt en hebben zo twintig minuten voor tijd de bevrijdende 1-2 gemaakt. Het was een moeizame overwinning. Over twee weken spelen we pas weer, de thuiswedstrijd tegen Pretoria. Een iets mindere tegenstander, maar ik verwacht wel van mijn team dat het honderd procent gemotiveerd is. Zondag 1 november: V.V. ONA – Pretoria, 14.00 uur.

 

gouda za trainer

Willem Dekker/ SV Gouda ZA

Volgende tegenstander: Aarlanderveen

Ik heb afgelopen zaterdag een prachtige wedstrijd gezien, het kon alle kanten op gaan. Toch waren we de betere ploeg, in de afronding hadden we soms wat pech. Maar in de 91ste minuut, diep in de blessuretijd maakte Jilles Oosterom de verlossende 0-1. Ik ben erg trots op mijn ploeg, want ik zie onszelf als kandidaat voor het linker rijtje. Over twee weken spelen we pas weer, de thuiswedstrijd tegen Aarlanderveen. We moeten proberen om onze ongeslagen status te behouden en de tegenstander niet te onderschatten. Ik behoed mijn team ook voor gemakzucht, het is een jonge ploeg. Zondag 1 november: SV Gouda – Aarlanderveen, 14.30 uur.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl