Weekblad deGouda digitaal

Vrijwilligersmagazine van VIP Gouda gelanceerd

Gouda – Vandaag is het vrijwilligersmagazine ‘Vrijwillig’ uitgekomen en huis-aan-huis verspreid in Gouda. In samenwerking met VIP Gouda hebben de schrijvers en ontwerper Senèn Arias van deGouda het magazine over vrijwilligers in Gouda gemaakt. In dit unieke magazine staan vrijwilligers geportretteerd en worden ook enkele vrijwilligersorganisaties zoals de Dierenambulance, Kringloop of So What uitgelicht.

Normaliter wordt elk jaar een vrijwilligersmarkt georganiseerd door het VIP Gouda in de kaasstad. Maar door het vervelende virus kon dat uiteraard niet plaats vinden. Al snel kwam het idee om een magazine te maken om op deze manier Gouwenaars die nog geen vrijwilligers zijn, geïnteresseerd te laten raken door de verhalen om die stap te maken. Waarom zou je, zeker in deze tijden, jouw stad niet willen helpen? Ook is er een mooie uitgebreide website waar alle activiteiten op staan. Ga naar www.goudvoorelkaar.nl voor een overzicht.

Alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die in het magazine staan hebben mee geholpen aan ‘Vrijwillig’ magazine. Heb je hem nog niet fysiek ontvangen? Hieronder kan je het ook digitaal doorbladeren.

Kan je het niet zien? Klik dan hier voor de digitale versie.

 

Het vrijwilligersmagazine is gemaakt en ontworpen door deGouda in samenwerking met VIP Gouda

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl