Weekblad deGouda digitaal

Vrijwilligerspenning voor leden van de Wijkvereniging Lustenburgt

#Gouda – Op zaterdag 20 juni ontvingen de heren Arie Huisman en Freddy Snelleman de vrijwilligerspenning van de stad Gouda als waardering voor hun jarenlange inzet voor Wijkvereniging Lustenburgt. Wethouder Rogier Tetteroo reikte de penning uit tijdens de viering van het 40-jarig bestaan van de wijkvereniging waar de beide heren zich al jarenlang voor inzetten. Het bestuur van de vereniging heeft het jubileum aangegrepen om de markante Arie en Freddy eens flink in het zonnetje te zetten.

Arie Huisman en Freddy Snelleman zorgen voor de nodige levendigheid en gezelligheid. Arie is sinds 1975 bestuurslid en heeft diverse activiteiten opgezet, zoals het klaverjassen, jokeren, biljarten en vissen. Freddy doet het onderhoud en de facilitaire voorzieningen van het verenigingsgebouw zoals de bar.

Vrijwilligerspenning
De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl