Weekblad deGouda digitaal

Vrijwilligerspenning voor medewerker van Centrum Natuur- en Milieu Educatie de Zwanebloem

Gouda- Vandaag heeft wethouder Hilde Niezen de vrijwilligerspenning van de stad Gouda overhandigt aan  Charlita Versluis-Buch.  Deze erepenning zal zij ontvangen als waardering voor haar jarenlange inzet bij Centrum Natuur- en Milieu Educatie de Zwanebloem.

Charlita is al 33 jaar een zeer waardevolle medewerker  in het team van de Zwanebloem. Haar natuur- en milieukennis deelt ze met veel plezier met de kinderen maar ook met allochtone vrouwen.

Lessen op scholen
CNME ‘De Zwanebloem’ bevindt zich in de Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’. Op de grote leszolder worden de lessen natuur- en milieu gegeven. Daarnaast worden er ook lessen verzorgd voor op scholen.  Jaarlijks maken ongeveer 1000 groepen leerlingen gebruik van de materialen en/of doen mee aan de lessen. Zonder de inzet van alle vrijwilligers zouden deze lessen niet gegeven kunnen worden.

De vrijwilligerspenning
De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen. Het is een blijk van waardering aan de vrijwilligers die zich gedurende langere tijd hebben ingezet voor de Goudse samenleving.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl