Weekblad deGouda digitaal

Vrijwilligerspenning voor mevrouw C.A. Verburg-den Ede

Op zaterdag 12 januari ontvangt mevrouw C.A. (Cora) Verburg-den Edel de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen van wethouder Corine Dijkstra. Zij ontvangt de erepenning als waardering voor haar jarenlange inzet bij de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex Bleuland 1. De erepenning wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de VvE.

Sinds 2002 is mevrouw Verburg actief betrokken bij de Vereniging van Eigenaren (VvE) als vice-voorzitter van het appartementencomplex. Zij heeft zich jarenlang ingezet voor goede sociale verhoudingen tussen de bewoners, onder meer door het bezoeken van hen die zorg en aandacht nodig hebben. Ook verleent zij mantelzorg aan diverse bewoners en helpt zij ouderen met de boodschappen. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de orde en veiligheid van het gezamenlijke zwembad en de feestelijke opening en afsluiting van het zwemseizoen.

Vrijwilligerspenning
De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl