Weekblad deGouda digitaal

VVD Gouda maakt vertrek fractievoorzitter bekend

Gouda – Fractievoorzitter van de VVD Gouda, Ronald Verkuijl, heeft aangegeven te gaan stoppen als raadslid. Ronald heeft sinds een half jaar een nieuwe functie bij het Ministerie van Defensie. Vanaf het begin was het al onzeker of deze functie goed te combineren was met het raadswerk, zeker in zijn rol als fractievoorzitter. Recent ontwikkeling in zijn werk zorgen ervoor dat Ronald er nu toch voor heeft moeten kiezen om te stoppen met zijn politieke werk.

Dit betekent dat Ronald per 25 maart de Goudse gemeenteraad zal verlaten. Wij zullen Ronald in de raad en in de fractie gaan missen. Zijn daadkracht, politieke visie en humor hebben een positieve bijdrage aan de fractie, de raad en uiteindelijk ook aan onze stad geleverd. Wij zijn dankbaar voor de tijd en energie die Ronald de afgelopen 10 jaar in zijn politieke werk heeft gestoken.

Het vertrek van Ronald betekent dat er een raadszetel vrij komt. Wij zijn verheugd om te melden dat ons burgerraadslid Bo Boxma bereid gevonden is om deze plek te gaan invullen. Wij wensen Bo heel veel succes bij haar nieuwe rol in de raad en zien uit naar de continuering van onze samenwerking. Naar verwachting zal Bo op 25 maart als gemeenteraadslid worden geïnstalleerd.

Tevens houdt het vertrek van Ronald in dat de fractie een nieuwe fractievoorzitter dient te kiezen. De fractie heeft besloten dat deze rol door ons raadslid Paul Ruijgrok zal worden ingevuld. Paul heeft inmiddels 6 jaar ervaring in de gemeenteraad en wij hebben er vertrouwen in dat hij deze rol uitstekend zal invullen. Paul heeft het fractievoorzitterschap per direct van Ronald overgenomen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl