Weekblad deGouda digitaal

VVV Gouda staat opnieuw op de reisvakbeurs ITB in Berlijn

Gouda – VVV Gouda staat voor de derde keer op rij op de reisvakbeurs ITB in Berlijn. Daar heeft ze een eigen balie in de Holland Stand van 9 tot en met 11 maart. De Holland Stand van het Nederlands Bureau voor Toerisme is dit jaar groter dan ooit.

Er wordt veel belangstelling verwacht voor Holland en voor Gouda. “De afgelopen twee jaar hebben we door onze deelname aan de ITB al veel contacten weten te leggen met Duitse touroperators. Inmiddels staat Gouda al bij een aantal grote Duitse touroperators in het programma. We zijn dan ook heel blij dat Gouda zo in de belangstelling staat. Ik verwacht dat het Duitse aanbod op Gouda nog groter kan worden”, zegt Heleen de Winter, coördinator Toeristische Promotie Gouda. “We nemen de Duitse uitgave van de nieuwe ‘Welkom in Gouda’ folder mee naar Berlijn.”

Gouds aandacht
Ze verwacht dat de Gouda balie veel aandacht trekt met een afbeelding van ‘GOUDA KAASMARKT’. “Zo zetten we Kaashoofdstad Gouda volop in de belangstelling en lichten we bezienswaardigheden toe. Iedere vak bezoeker aan de Holland Stand krijgt bovendien van onze sponsor Punselie een overheerlijk Gouds stroopkoekje bij de koffie en thee, in de bekende oranje verpakking met daarop een afbeelding van het Goudse Stadhuis. Zo krijgt Gouda nog meer aandacht”.

Lezing Björn Troch
Op de ITB geeft Björn Troch, the Social Traveler, tijdens zijn lezing het startsein voor The Big City Challenge waar Gouda en Amsterdam ook aan mee doen. Troch voert dan allerlei opdrachten uit, die hij met behulp van zijn enorme netwerk op social media uitvoert en promoot zo het mooie Gouda in zijn netwerk. The Social Traveler bezoekt in juni Gouda.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl