Weekblad deGouda digitaal

Waddinxveense DACHSER Air & Sea Logistics breidt uit naar Zweden

et Waddinxveense DACHSER Air & Sea Logistics betreedt de Zweedse markt met een nieuwe vestiging in Göteborg voor lucht- en zeevracht.
‘’DACHSER Air & Sea Logistics Zweden is een verdere investering in ons wereldwijde lucht- en zeevrachtnetwerk, waarbij wij tevens onze positie op de Scandinavische markt verder uitbreiden”, zegt Jochen Müller, COO, Air & Sea Logistics. Tot op heden had DACHSER lucht- en zeevracht vestigingen in Denemarken en Finland. “Ons nieuwe kantoor in Göteborg geeft ons de mogelijkheid om onze Zweedse klanten toegang te bieden tot wereldwijde markten”, voegt Müller toe. Het serviceportfolio omvat alle wereldwijde lucht-, zee- en spoordiensten, evenals douane-inklaring en warehousing.

DACHSER Göteborg heeft momenteel acht logistieke lucht- en zeevracht experts in dienst, maar wil deze in de nabije toekomst uitbreiden tot 20. Göteborg is de op een na grootste stad in Zweden en heeft de grootste exporthaven in Noord-Europa. De stad ligt aan een autosnelweg die een van de belangrijkste Noord-Zuid wegverbindingen is voor Zweden en Noorwegen. In samenwerking met DACHSER European Logistics (wegtransport), die vier vestigingen in Zweden heeft, kan de logistiek dienstverlener zijn bestaande en potentiële klanten nu de volledige portefeuille van multimodale logistieke diensten aanbieden.

Anna Bergdahl, de nieuwe Country Manager van DACHSER Air & Sea Logistics Sweden, is een ervaren logistiek manager. “Op de lange termijn zal de samenwerking met onze huidige transportactiviteiten over land ons een sterke logistiek dienstverlener in Scandinavië maken en ons in staat stellen klanten al onze diensten aan te bieden”, zegt Bergdahl. DACHSER Air & Sea Logistics opende in 2018 een filiaal in Kolding, Denemarken. In Denemarken heeft DACHSER Air & Sea Logistics ook een kantoor in Kopenhagen; in Finland heeft het kantoren in Helsinki en nog drie andere locaties.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl