Weekblad deGouda digitaal

Warmteservice opent 71e vestiging op splinternieuw bedrijventerrein in Gouda

Gouda – Aan het bedrijventerrein op de Hanzeweg 4 in Gouda hebben Warmteservice, Sani-Dump, Toolstation en Woninginrichting-Aanhuis hun krachten gebundeld.

Het initiatief lag bij Warmteservice. Inclusief Gouda heeft dit bedrijf nu al 73 vestigingen in Nederland, waarbij het uitgangspunt is dat de klant niet meer dan 20 minuten nodig heeft om bij een van de vestigingen te komen. Naar een vestiging in Gouda werd al uitgekeken, maar de juiste locatie en het juiste pand vinden was een flink karwei.

De zoektocht en de vondst Operationeel directeur bij Warmteservice is Stef van der Hoorn. Hij is in deze regio goed bekend en zegt al in 2018 daadwerkelijk begonnen te zijn met het zoeken naar een geschikte locatie. Eind 2018 was er licht in de tunnel. Het pand, waar nu de vier bedrijven gevestigd zijn, kwam op de markt maar was op z’n zachts gezegd sterk gedateerd.

Artikel gaat veder na de foto

Van plan naar werkelijkheid Via de gemeente Gouda kwam Stef van der Hoorn in contact met Houweling Architecten en met name Marco Moretti. Het is dan maart 2019 en in dat zelfde jaar is contact gelegd met Batenburg Bouw & Ontwikkeling. Op 9 januari 2020 was er het heugelijke moment dat de Warmteservice Groep eigenaar van het pand werd. En kon in samenwerking met de eerder genoemde architect en bouwontwikkelaar begonnen worden met de ontmanteling van het pand om daarna de herontwikkeling gestalte te geven. Door de splitsing van het pand in zes verschillende units ontstond de mogelijkheid voor andere bedrijven om zich daar ook te vestigen. Ook voor hen uiterst aantrekkelijk gezien de ligging maar ook vanwege het duurzame en energiezuinige bedrijfsgebouw.

Voor wie Warmteservice nog niet kent Bij Warmteservice kunnen klanten terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking en de benodigde materialen. Nog steeds is de traditionele cv-ketel leverbaar maar Warmteservice is vooral toekomstgericht en dus ontbreken hybride en elektrische systemen niet. Men staat klaar om de markt te bedienen met hedendaagse én toekomstgerichte, duurzame producten. Bezorgen is geen probleem.

Bijna alles wat nodig is voor de woning onder één dak Naast Warmteservice is er de vestiging van Sani-Dump, de zelfstandige sanitair winkel voor betaalbare luxe. Voorts Toolstation voor gereedschappen, accessoires en bouwproducten en Woninginrichting-aanhuis.nl waar men een hele woning voor de klant compleet kan inrichten.

Het fraaie bedrijfspand aan de Hanzeweg is onderverdeeld in meerdere units Stef van der Hoorn laat weten dat er nog vestigingsmogelijkheden zijn voor ondernemers wiens bedrijf ook een link heeft met de woning in de breedste zin van het woord. Van der Hoorn kijkt met voldoening terug op de feestelijke opening en heeft veel waardering voor iedereen die zich voor dit resultaat heeft ingezet. Hij en de andere ondernemers zien met deze vestiging de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl