Weekblad deGouda digitaal

Website Centrum voor Jeugd en Gezin vernieuwd

Gouda – De website van het Centrum voor Jeugd en Gezin is in een nieuw jasje gestoken. De volledig vernieuwde website heeft een moderne uitstraling en is beter geschikt voor weergave op mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Op de nieuwe website zie je direct waar je terecht kunt voor hulp en advies of het verzetten van een afspraak. Maak gebruik van het digitale vragenformulier of het chatspreekuur. Of meld je aan voor een cursus. Met één klik kom je terecht bij het overzicht van alle cursussen en activiteiten die het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert. En natuurlijk is ook heel veel betrouwbare informatie over opvoeden en opgroeien online beschikbaar.

Kun je leidingwater gebruiken voor flesvoeding? Is het normaal dat het vriendje van mijn zoon in de brugklas al een baantje heeft? Wat kan ik doen als mijn dochter wordt gepest? Mijn zoon wil stoppen met zijn studie, wat nu? Met alle vragen over opvoeden en opgroeien van je kind(eren) kun je kosteloos terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Dit kan ook digitaal. Neem eens een kijkje op de vernieuwde website.

In het Centrum voor Jeugd en Gezin werken professionals zoals jeugdartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en pedagogen van verschillende organisaties samen. Zij staan voor je klaar met een luisterend oor, hulp en ondersteuning.

 De website van het Centrum voor Jeugd en Gezin is bereikbaar via www.cjg[gemeentenaam].nl. Bijvoorbeeld www.cjgleiden.nl of www.cjggouda.nl. Een overzicht van websites in de regio Hollands Midden vind je op www.cjghollandsmidden.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl