Weekblad deGouda digitaal

Weer 26 gasloze woningen in de Goudse wijk Wijdeblik in verkoop

Gouda – Op donderdag 11 juli 2019 gaat de volgende fase van de duurzame en gasloze wijk Wijdeblik in verkoop met 25 nieuwe woningen. Van 19.00 tot 20.00 uur organiseert Dura Vermeer een Meet & Greet en zijn alle geïnteresseerden van Wijdeblik welkom in het infocentrum Westergouwe. Het verkoopteam staat hier klaar met alle informatie over deze nieuwe fase in de duurzame wijk in Gouda.

Nieuwe fase Wijdeblik
Na de succesvolle verkoop van fase A, bestaande uit 28 zeer energiezuinige woningen, is het nu tijd voor fase B met 25 nieuwe woningen. Dura Vermeer ontwikkelt in fase B 16 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning.
De woningen vallen op door hun uitstraling en fraaie donkerrode, grijsrode en okergele bakstenen gevels. De woningen hebben net als fase A stijlvolle donkergrijze dakpannen met zonnepanelen. De start bouw van deze woningen staat gepland voor voorjaar 2020.

Van fase A zijn nog 4 woningen beschikbaar en deze bouw start najaar 2019. Bekijk het totale aanbod van Wijdeblik en de beschikbaarheid op https://www.wijdeblikgouda.nl/

Duurzame wijk met een groen hart in Gouda
Wijdeblik is de meest duurzame wijk in Gouda. Compleet gasloos en energieneutraal. Wijdeblik is gelegen in het woongebied Westergouwe, een prachtige nieuwe wijk aan de westkant van Gouda. De bewoners van Wijdeblik kunnen straks genieten van een prachtig stukje groen voor de deur, met gebogen wandelpaden, een centrale vijver en prachtige bomen. Er is genoeg ruimte om te spelen en te ontspannen, en dat in Gouda, vlakbij Rotterdam en Utrecht. Met een verbreding van de A12 wordt de nieuwebouwwijk nog beter bereikbaar en verdwijnt een groot landelijk file punt.

Meet & Greet donderdag 11 juli
Alle geïnteresseerden zijn op donderdag 11 juli van 19.00 tot 20.00 uur welkom in het infocentrum Westergouwe. Het verkoopteam staat klaar en ook een energiespecialist van Klimaatgarant en een hypotheek specialist van NEXThome zijn deze avond aanwezig.
Een afspraak maken is niet nodig. Het infocentrum is te vinden op de Provincialeweg 10 in Gouda.

Over Dura Vermeer Bouw Zuid West
Dura Vermeer Bouw Zuid West – onderdeel van Dura Vermeer – is een ontwikkelende bouwer met de focus op innovatieve en duurzame scenario’s voor ontwikkeling, woningbouw en utiliteitsbouw. Dura Vermeer is een landelijk bouwconcern, opgericht in 1855. Met ruim 1,2 miljard omzet en circa 2.600 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de grootste (familie)bedrijven in de bouw. Dura Vermeer is actief in de marktsegmenten woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur (wegenbouw, beton- en waterbouw, spoorbouw en het specialisme milieu). De activiteiten zijn vastgoedontwikkeling, ontwerp en realisatie, onderhoud en renovatie, service- en mutatie-onderhoud en advies en engineering. Dura Vermeer werkt aan haar ambitie om tot de top 3 van innovatieve bouwbedrijven te behoren.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTV



Volg ons op



Contact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl