Weekblad deGouda digitaal

Westergouwe bouwt vlug door

GOUDA- De kopers van vier projecten in Westergouwe hebben deze week bericht gekregen, dat de bouw van hun woning in juli 2018 van start gaat. Hiermee zet Westergouwe weer een stap in de ontwikkeling om de groenste en meest waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad te worden.

In juli 2018 start de bouw van 21 herenhuizen ‘Aan de Nieuwe Stadskade’ en 12 twee-onder-één-kapwoningen ‘Aan de Jachtvijver’. Deze projecten zijn een ontwikkeling van ERA Contour, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. “Dit is een prachtig bericht om bekend te maken, zeker in deze tijd waarbij de wachttijden in de bouw steeds langer worden’’, aldus Rogier Tetteroo, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling. In het najaar start de bouw van 31 appartementen ‘Wieringenhof’ en 13 eengezinswoningen aan ‘het Waddenpad’, beide projecten zijn een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Het appartementencomplex staat naast de Westergouweplas en heeft een weids uitzicht.

Westergouwe-II

Westergouwe heeft een hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid. Daarom worden vanaf Westergouwe-II alle woningen gasloos gebouwd. Deze volgende fase van Westergouwe, kenmerkt zich door een groene polderomgeving. De natuur is dichtbij waar je ook woont. De verwachting is dat de eerste woningen van Westergouwe-II rond de zomer van 2018 in de verkoop gaan.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl