Weekblad deGouda digitaal

Wethouder Dijkstra opent Muur van Respect

Alles is gekleurd! Dat is het thema van de Landelijke Week van Respect (4 t/m 10 november), waarin de gekleurdheid van meningen wordt onderzocht. De hele week kunnen Gouwenaars in de Chocoladefabriek meningen uitwisselen. Op 5 november opent wethouder Corine Dijkstra daar bovendien de Muur van Respect, waaraan iedereen zijn figuurlijke steentje kan bijdragen.

Hoe gaan wij om met de gekleurde meningen van onze inwoners? Wat vinden we acceptabel? En hoe kunnen we begrip creëren voor een regenboog aan meningen en interpretaties? Tijdens de Week van Respect kunnen Gouwenaars in een ongedwongen, gezellige huiskamersfeer hun visie geven op respect. Er liggen voldoende uitdagende vraagstellingen klaar voor een geanimeerd gesprek! Dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur in de Chocoladefabriek.

Muur van Respect
Ook kan er worden meegebouwd aan de Muur van Respect, die 5 november om 14.00 uur wordt geopend door wethouder Dijkstra. Daarop kunnen Gouwenaars aangeven wat hun visie is op respect. Waarmee worden ze geconfronteerd, en wat is hun wens voor de toekomst? Na de opening kunnen bezoekers in gesprek gaan met de wethouder.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl