Weekblad deGouda digitaal

Wethouder Jan Vente nieuwe voorzitter Promen

Gouda – Op 12 juli is Jan Vente, wethouder van de gemeente Krimpenerwaard, benoemd tot voorzitter van het bestuur van Promen. Hij neemt hiermee het stokje over van Jean Paul Meuldijk die namens de gemeente Capelle aan den IJssel verbonden was aan Promen.

Jan Vente is door het bestuur gekozen vanwege zijn jarenlange ervaring als bestuurder bij Promen en als wethouder binnen de gemeente. Hij is inmiddels ruim twaalf jaar als lid van het algemeen bestuur verbonden aan Promen en kent de organisatie daarom goed.
“Ik kijk er naar uit om samen te werken aan een toekomstbestendig Promen. Het is belangrijk dat we bij Promen mensen met een arbeidsbeperking kansen bieden op werk en mogelijkheden geven om zich te ontwikkelen”, aldus Jan Vente.

Rogier Tetteroo (gemeente Gouda) is benoemd tot vice-voorzitter. Het bestuur van Promen wordt verder gevormd door: Harriët Westerdijk namens de gemeente Capelle aan den IJssel, Henry ten Zijthof namens de gemeente Waddinxveen, Anthon Timm namens de gemeente Krimpen aan den IJssel, Han de Jager namens de gemeente Alphen aan den Rijn en Jan-Willem Schuurman namens de gemeente Zuidplas.

Promen
Promen is een SW-bedrijf (Sociale Werkvoorziening) dat leerwerkplekken verzorgt voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Promen werkt voor de gemeenten Gouda, Capelle aan den IJssel, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn (Boskoop), Zuidplas, Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard. Promen heeft vestigingen in Gouda en Capelle aan den IJssel. Binnen én buiten de muren van het bedrijf in Gouda en Capelle aan den IJssel werken momenteel ruim 1.500 medewerkers.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl