Weekblad deGouda digitaal

Wethouder Niezen ervaart tijdens wandeling de verkeersonveiligheid met bewoners Vogelbuurt

Gouda- Zaterdag 28 oktober komt Wethouder Hilde Niezen, verantwoordelijk voor verkeer, vervoer en parkeren, naar de Vogelbuurt. Hier zal zij met bewoners spreken over de onveilige verkeerspunten op de Koningin Wihelminaweg en Onder de Boompjes.

De SP maakte zich samen met een groep buurtbewoners sterk voor de verkeersveiligheid in de buurt. De bewoners nodigden de wethouder uit voor een wandeling door de wijk om haar te laten zien waar de onveilige verkeersknelpunten liggen. Daarnaast willen de bewoners met de wethouder van gedachten wisselen over mogelijke oplossingen.

Steun van de gemeente
De uitnodiging aan de wethouder is een vervolg op de door de gemeenteraad gesteunde moties van de SP over de aanpak van de verkeersveiligheid Koningin Wilhelminaweg, Goudakade, en Onder de Boompjes. In de motie roept de SP de gemeente op om actief samen te werken met omwonende bij de aanpak van deze onveilige verkeersknelpunten. De gemeente steunt daarnaast ook de wens van de SP om verder te kijken dan alleen de kruising. De uitdrukkelijke wens van bewoners is dat ook de Koningin Wilhelminaweg en Onder de Boompjes veiliger moeten worden.

Start wandeling
De wandeling met de wethouder vind plaats op 28 oktober. Deze zal om 11:00 uur starten op het schoolplein van bassischool de Goudakker, Reigerstraat 37

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl