Weekblad deGouda digitaal

Wie wordt het burgerlobby raadslid 2019 Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk – Inwoners van Bodegraven-Reeuwijk kunnen dit jaar voor het eerst hun favoriete gemeenteraadslid kiezen en inmiddels zijn we beland in de eindronde van deze verkiezing. De ‘strijd’ concentreert zich nu rondom de vijf volksvertegenwoordigers die in de eerste ronde in de top vijf eindigden. In alfabetische volgorde zijn dit Hennie Castelein (Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk), Els Oliwkiewicz-Borsboom (CU Bodegraven-Reeuwijk), Robin Kersbergen (VVD Bodegraven-Reeuwijk), Jan Vergeer (CDA Bodegraven-Reeuwijk) en Elly de Vries (D’66 Bodegraven-Reeuwijk).

De verkiezing is georganiseerd door de Burgerlobby. Het licht kritisch politieke programma van RTV Bodegraven dat real-time wordt uitgezonden iedere woensdagavond waarop de omroep geen uitzending verzorgd van de gemeenteraad of de commissie. Gelijktijdig wordt de Burgerlobby gestreamd via Facebook, waar inwoners online vragen kunnen stellen aan het gemeenteraadslid dat te gast is.

In het verlengde van dit programma pakte het team van de Burgerlobby de uitdaging op om een verkiezing te organiseren met de vraag wie van de raadsleden steekt er volgens de inwoners bovenuit als volksvertegenwoordiger? Is de krachtigste debater, brengt de politieke boodschap helder en duidelijk over en is vooral goed zichtbaar als raadslid binnen onze gemeente?

Tot 14 december kan een stem worden uitgebracht via de link https://nl.surveymonkey.com/r/S3G7YC6 of via de Facebookpagina de Burgerlobby.

Wie het BURGERLOBBY RAADSLID 2019 is geworden, wordt bekend gemaakt op 16 december a.s., tijdens de opname van het RTV-televisieprogramma TUSSEN KERST EN KURK 2019 VANUIT HET EVERTSHUIS. Hij of zij ontvangt daarbij niet alleen deze mooie titel, maar ook een kunstwerk van de Bodegraafse glaskunstenaar Marry Buiks.

Aanwezig zijn bij deze opnames is mogelijk door aan te melden via: info@rtvbodegraven.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl