Weekblad deGouda digitaal

‘Wij hebben als restaurants allemaal iets moois te bieden’

De Restaurantweek Gouda is er weer. Tussen 30 oktober en 5 november kan iedereen voor 27,50 euro heerlijk eten bij 21 restaurants in Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen. “Het leuke van deze week is dat je voor een gereduceerd tarief van een volledig driegangenmenu kunt genieten in een diversiteit aan restaurants”, zegt Marleen Swagemakers van restaurant
De Kleischuur.

Dit jaar is de organisatie in handen van Marleen en haar team. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat mensen uit Gouda en omgeving weer de kans krijgen tegen een gereduceerd tarief aan te schuiven in een restaurant dat ze misschien nog niet kennen. We spreken elkaar in haar eigen restaurant, De Kleischuur. Het is er heerlijk licht, en ook prettig ingericht met knusse hoeken en oog voor detail. De Kleischuur bestaat nu drie jaar en sloot zich vorig jaar voor het eerst aan voor deelname bij de -Restaurantweek. Marleen heeft het druk gehad met de organisatie van deze week, -vertelt ze, maar het is het haar waard. “Het creëert een grote saamhorigheid tussen -collega’s. Met elkaar zijn we nu als -restaurants zichtbaar. We doen dit samen, je support elkaar.”

Speciaal menu
Negentien Goudse restaurants doen mee, en één uit Waddinxveen en uit Reeuwijk. “Iedereen vindt het leuk om juist in deze week een apart menu neer te zetten. De meeste -restaurants doen iets -speciaals”, vertelt -Marleen. “Je kunt als -restaurant echt iets moois -geven aan -mensen.” En dat vindt ze -belangrijk. “Wij hebben -allemaal iets moois te bieden als -restaurant, dat straalt ook de vormgeving van onze nieuwe website www.restaurantweekgouda.nl, onze facebookpagina, de flyers en posters uit.” Die vormgeving werd verzorgt door Design by Elja die een prachtige transformatie heeft aangebracht hierin. Blij is Marleen ook met de -vergunning die de gemeente Gouda zo snel verleende voor het plaatsen van reclameborden langs de weg. Ze kijkt uit naar de week die ze, samen met alle deel-nemende -restaurants voor Gouda en -omgeving organiseert: “Ik verwacht dat er weer veel mensen gebruik van gaan maken.”

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl