Weekblad deGouda digitaal

‘Wild raar plan voor discotheek op de Markt’

#Gouda – Al jaren proberen verschillende initiatiefnemers op verschillende plekken in Gouda een discotheek als uitgaansgelegenheid te starten, maar telkens kwam het niet van de grond. Gouwenaar en DJ Maurice Veurman wil nu de sprong wagen. Een discotheek in de binnenstad die ruimte biedt aan tussen de 300 en 400 mensen. Dat schrijft vandaag het AD.
De Gouwenaar wil zich op een breed publiek richten. Op de vrijdagavonden op 20 plussers en op de zaterdag op jeugd vanaf 14 jaar. Eind dit jaar komt het beoogde pand aan de Markt vrij.

Ondernemers en bewoners in de binnenstad wijzen er echter als commentaar aan deze krant op dat het gemeentelijk beleid niet toestaat dat er een discotheek binnen de singels komt. Dat zou leiden tot geluidoverlast in de nachtelijke uren, problemen van openbare orde en parkeerproblemen met fietsers. “Om die reden heeft de gemeente jaren geleden al ingezet om de Goudse Poort als een ideale locatie voor een discotheek aan te wijzen. Langs de rand van de stad, goed bereikbaar en niemand tot last. Wij zijn daarom niet bang voor deze rare, wilde plannen, want het is gewoon niet toegestaan”, aldus diverse betrokkenen.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl