Weekblad deGouda digitaal

WildeBRAZZ & FriendZZ in de Tapperij in Gouda

Gouda – Het is al weer acht jaar geleden dat de muzikale band WildeBRAZZ in de Tapperij in Gouda furore maakte. Op 11 november 2011 om precies te zijn. Veel mooie optredens, feesten, festivals, plezier en vooral veel muziek passeerden de revue en dat wordt elk jaar gevierd met het ‘verjaardags’-feest WildeBRAZZ & FriendZZ in stamcafé Bar de Tapperij, waar het ooit begon.


Aanstaande vrijdagavond 29 november viert WildeBRAZZ weer haar verjaardag met een muzikale avond met twee bevriende kapellen. Natuurlijk is de Goudse kapel De Waaghalzen van de partij, maar ook de bevriende kapel Music for All uit Utrecht komt naar Gouda. Een kapel met muzikanten die het klappen van de zweep kennen en wel een feestje kunnen bouwen.


En natuurlijk is WildeBRAZZ zelf van de partij en presenteert zoals elk jaar een deel van het nieuwe repertoire. Genoeg ingrediënten voor een muzikaal feestje, waarbij de belangrijkste ingrediënten; de fans en het publiek niet mogen ontbreken.
Iedereen is van harte welkom en de toegang is GRATIS, dus neem gerust familie, vrienden en kennissen mee, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Vrijdagavond 29-11-2019
Vanaf 20.00 uur
In Bar De Tapperij
Op de Markt in Gouda

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl