Weekblad deGouda digitaal

Win kaarten voor Pannenkoekenboot Rotterdam

Varen en onbeperkt pannenkoeken eten. Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Rotterdam. In een ongedwongen sfeer kan men onbeperkt genieten van versgebakken pannenkoeken.

Op het buffet staan naturel, appel- en spekpannenkoeken en allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Speciaal voor de jonge gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een grote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen. De Pannenkoekenboot vaart door de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline en de grote havens. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen.

Tickets boek je makkelijk en snel via www.pannenkoekenboot.nl. Als je online betaalt met iDeal, ontvang je ook nog eens direct tien procent korting over de entreeprijs.

Afvaarten: 75 Minutenvaarten op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en in de schoolvakanties ook op dinsdag en donderdag. Elke zaterdag- en zondagmiddag is er een gezellige Familie Cruise van 2,5 uur. Reserveren: via www.pannenkoekenboot.nl of 010 – 436 7295.

Lezersactie
Lezers van de Krant van Gouda maken kans op gratis kaarten voor Pannenkoekenboot Rotterdam. Ook zin in een smakelijk uitje? Geef dan antwoord op de vraag ‘Hoe heet de sfeervolle avondvaart op zaterdag langs de skyline en door de havens van Rotterdam?’ Mail het antwoord, onder vermelding van naam en adres naar info@dekrantvangouda.nl. Doe dit voor dinsdag 21 juli.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl