Weekblad deGouda digitaal

Win kaarten voor The House Fabrique Festival

Gouda – Volgende week zal GOUDasfalt nogmaals losbarsten met housedeuntjes tijdens The House Fabrique Festival op zaterdag 21 september. Maar voordat we dat doen is er vanavond eerst de officiele pre-party bij Rederij de Vrijheid, en ja het klopt: GRATIS.

Jelle van der Poel (24) en Oualid El Aarrassi (27) zijn vol enthousiast als voor de camera van deGouda vertellen over hun plannen van The House Fabrique Festival. ”Wat ons uniek maakt is dat wij rekening houden met lokaal talent en daarnaast hebben wat grotere artiesten staan waar we zelf ook fan van zijn” aldus Jelle.

Oualid kijkt ook uit naar de pre-party ”Het is een gratis feestje, iedereen is welkom. We gaan een leuk gezellig feestje maken met lokaal talent”.

Tickets winnen
The House Fabrique en deGouda gegeven een ander tickets weg. Onder het filmpje hier onder op Facebook hoeft men simpel weg een vriend of vriendin te taggen om kaarten te winnen.

Praktische informatie
Vanavond is de pre-party helemaal gratis bij Rederij de Vrijheid. Zaterdag 21 september vindt het festival plaats op het GOUDasfalt terrein. Wie helaas geen kaartje kan winnen kan altijd nog tickets halen via www.thehousefabrique.com 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl