Weekblad deGouda digitaal

Winkelen in Xenos vanaf 9 juli in Gouda

Gouda – Toen een paar weken geleden bekend werd gemaakt dat de Xenos in het oude pand van Perry Sport aan de Lange Tiendeweg ging vestigen, ontplofte de sociale media van deGouda. Honderden Gouwenaars reageerden op het artikel die wij plaatste. Wie nu door de Lange Tiendeweg loopt hoort en zie veel kabaal, maar ook een poster met daar op de feestelijke opening. Die vind plaats op vrijdag 9 juli om 09.30 uur.

Er moet nog wel heel veel gebeuren in het mega grote pand maar de bedrijfsleider heeft er vertrouwen in. ”Ontzettend mooi dat er zo veel animo is voor onze prachtige winkel” vertelt hij. ”Wij hebben dan ook een leuke actie bedacht, voor de eerste vijftig klanten ontangen zij een gratis hangplankje”.
 

Xenos is opgericht te ‘s-Hertogenbosch in 1973 als onderdeel van de SHV groep na hun overname van De Gruyter in 1971.De Xenos werd opgezet volgens een kruideniersformule, en is in 1989 overgenomen door Blokker Holding. De eerste drie winkels werden in Eindhoven, Utrecht (Hoog Catharijne) en Amsterdam (Nieuwendijk) geopend. Xenos is actief in de groot- en detailhandel van onder meer keramiek (servies), glaswerk, kaarsen, meubilair, huishoudelijke artikelen en etenswaren. De naam Xenos betekent in het Grieks “vreemdeling” of ‘buitenlander’ maar ook “gast”.

https://twitter.com/RaymondAarsman1/status/1402619200288563204

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl