Weekblad deGouda digitaal

Winterfair Gouda gaat online 

Gouda – De Winterfair in de Sint-Janskerk van vrijdag 10 en zaterdag 11 december gaat dit jaar niet door. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het niet mogelijk om verantwoord een grote groep bezoekers op de fair te ontvangen. Daarom heeft de organisatie besloten om de fair digitaal te organiseren via Winterfairgouda.nl. Zo krijgen de vaste bezoekers toch de gelegenheid om hun vertrouwde inkopen op de Winterfair te doen.

Een team van vrijwilligers heeft de afgelopen dagen hard gewerkt aan het vullen van de webshop. Op Winterfairgouda.nl is een selectie van de 75 mooiste en lekkerste producten van de fair te vinden. Van sfeervolle kerststukken en Nordmann-kerstbomen tot overheerlijke kerststollen, bonbons, stroopwafels en taarten.Maar ook diverse lekkernijen voor bij de borrel. Denk aan Zuid-Afrikaanse wijnen, Goudse kaasjes en nootjes.

Opbrengst voor goede doel
Kom digitaal een kijkje nemen. Met de aankopen haal je niet alleen mooie en lekkere producten in huis, je steunt gelijk negen goede doelen. De opbrengst van de online Winterfair gaat naar zeven missionaire werkers, een missionaire stichting en de stichting Goudse Sint-Jan.

Bestel snel
Bestellen kan tot en met 5 december (op = op) op Winterfairgouda.nl. De bestelling kan op zaterdag 11 december tussen 10.00 – 14.00 uur coronaproof worden opgehaald bij Aannemersbedrijf Houtman (Marconistraat 29, Gouda).

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl