Weekblad deGouda digitaal

Goudse grasvelden: Wisselende resultaten bij Goudse voetbalclubs

Gouda – Het is maandag, de voetbalwedstrijden zijn achter de rug. Een uiteindelijke winst, verlies, of gelijkspel na 90 minuten. Hoe hebben de Goudse voetbalclubs het eigenlijk gedaan?

Olympia – Olympia 1 mocht het zondag 29 september opnemen tegen Zwervers 1. Olympia had alle reden om de winst te pakken, want door de opening van het nieuwe hoofdveld en al een verlieswedstrijd achter de rug, moest het team van hoofdtrainer Danny Mulder nu wel ècht presteren. Nou, dat deden ze. Met een ruime overwinning voor de thuisploeg (5-1) wisten ze de Zwervers eenvoudig opzij te zetten en konden ze de feestelijke dag voortzetten. Olympia heeft nu drie punten uit twee wedstrijden en staan op een 7e plek.

ONA – Ook ONA 1 wist zondag 29 september een ruime overwinning te boeken. Met een 6-2 winst op XerxesDZB 1 mag ONA zich nu koploper noemen van de 2e klasse. ONA heeft nu zes punten uit twee wedstrijden en heeft dus nog de 100% score gehaald.

DONK – Voor DONK 1 was het zondag 29 september een grijze dag. Door de 3-1 nederlaag tegen Antibarbari 1, is DONK nu geen koploper meer in de 2e klasse en moeten ze genoegen nemen met de 6e plek. DONK heeft nu drie punten uit twee wedstrijden.

Jodan Boys – Voor Jodan Boys was het al vroeg in de competitie een belangrijke wedstrijd. Op zaterdag 28 september moest Jodan Boys tegen DUNO D, de nummer drie waar Jodan Boys slechts èèn punt achter stond. Jodan Boys moest dus winnen om de nummer-drie-positie over te nemen. Maar helaas, door een 1-2 nederlaag in eigen huis wist DUNO D goede zaken te doen en de 1e plek in de hoofdklasse over te nemen van Sportlust ’46. Jodan Boys heeft nu 8 punten uit 5 wedstrijden en staat op een 7e plek.

Lees ook https://degouda.nl/goudse-voetbalclubs-wat-kunnen-we-verwachten/

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl