Weekblad deGouda digitaal

Woensdag nieuwe ophaaldag Rechtstreex GOUDasfalt

Gouda – Met ingang van februari verandert de afhaaldag van Rechtstreex GOUDasfalt naar de woensdag. Dit betekent dat ook de deadline voor bestellingen verschuift. Voortaan moeten klanten bestellen voor maandag 10.30 uur en kunnen ze de bestelling ophalen op woensdag tussen 15.30 en 18.30 uur. De eerste afhaalwoensdag is gepland op 6 februari. Veel vaste klanten zijn blij met de woensdag als nieuwe afhaaldag; voor anderen is het even zoeken om dit in te passen in de werkweek.

Van boer naar bord
Rechtstreex is een organisatie die de lekkerste verse en seizoensgebonden streekproducten uit de Krimpenerwaard, Alblasserdam en de Hoekse waard verkoopt aan consumenten in en vlakbij diezelfde regio’s. Zo zorgen zij voor een korte voedselketen met een eerlijke prijs voor de boer en klant. Je kunt de producten online bestellen en afhalen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Voor Gouda is dat GOUDasfalt. De producten van Rechtstreex zijn niet alleen heel lekker, maar vaak ook goedkoper dan je denkt en beter voor het milieu. Het assortiment is breed: van ambachtelijke gerookte zalm, groente, fruit, zuivel en vlees tot verse appel- en perensap.

Ook boodschappen doen bij Rechtstreex?
Meld je dan via www.rechtstreex.nl/GOUDasfalt aan voor de nieuwsbrief. Op vrijdag ontvangen klanten een nieuwsbrief; op zondag een reminder. Je bent bij ons altijd vrij om te bestellen wat je wilt. We werken niet met vaste boxen of abonnementen. Bestellen kan tot maandagmorgen 10.30 uur. Alle tijd dus om in het weekend je boodschappen je bestelling te plaatsen.
Je kunt je bestelling op woensdag tussen 15.30 en 18.30 uur afhalen op de Gouderaksedijk 32. ‘Wijkchefs’ Anne-marie Schoonderwoerd en Trees van der Gun maken samen met het vrijwilligersteam de bestellingen klaar.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl