Weekblad deGouda digitaal

Zaterdag eerste aflevering “Behind the Stars” op GoudaFM

Als persfotograaf is Jim Hoogendorp al 11 jaar bezig en heeft hij publicaties in vele weekbladen en andere media zoals Shownieuws.

Na ruim twee jaar een vaste rubriek in weekblad Privé gehad te hebben, ‘Toppers van Oranje’, besloot hij om zelf een magazine te beginnen. Het gratis online magazine www.behindthestars.nl (dat alweer drie jaar bestaat) is ontstaan om de wat minder bekende artiesten een podium te geven. Maar er is ook ruim voldoende aandacht in het online magazine voor het koningshuis, voor politiek, premières, concerten, sport en nog veel meer. Elke maand weer verrassend anders.

Jim Hoogendorp: “We vullen het magazine helemaal zelf met foto’s die ik heb gemaakt. Ook de lay out, de opmaak en de teksten zijn van onszelf. We krijgen natuurlijk ook het één en ander opgestuurd en er zijn collega fotografen die hun foto’s graag willen delen. Mijn partner doet de tekstcontrole.

Voor het noorden van Nederland doet Jenny Minnen de interviews. Een goede vriend van haar levert daar de foto’s bij. Daarom hadden wij de afgelopen maand een leuke fotoreportage van Maarten van der Weijden in het magazine.

Ik ben echt de hele maand bezig om het magazine vorm te geven. Het is erg leuk om te doen, want ik kan mijn creativiteit erin kwijt en ik kan op deze manier mijn werk een delen met de lezers van het magazine. Soms blikken we ook terug met foto’s uit mijn archief. En dat archief is in de loop van de jaren zeer omvangrijk geworden. Zoals onze ontmoetingen met o.a. Tom Cruise, Placido Domingo, Gloria Gaynor, Diana Ross, Koningin Maxima.

We hebben op die manier een leuk en afwisselend leven en we bepalen zelf wat we in het magazine willen plaatsen.

Naast mijn werk voor het magazine heb ik ook gewoon nog foto opdrachten. Aan het magazine zelf wordt momenteel geen geld verdiend, maar dat was ook de opzet niet. Natuurlijk is het mijn droom (en er is veel vraag naar) om het magazine fysiek uit te brengen. Maar dat wachten we wel af. Je moet ook wat te wensen overhouden. En wij zijn zeer tevreden met het leven dat we nu leiden. We komen overal dus wat willen we nog meer.”

Op zaterdag 27 Juli hebben wij (Ron Kemper en Jim Hoogendorp) ons eerste radioprogramma op GoudaFM bij het programma ‘Wakker Worden Met Paul, Henk en Gert’.

Wij presenteren ‘Behind The Stars’ tussen 10.00 uur tot 11.00 uur.

We gaan dit om de twee weken doen ter promotie van het gratis online magazine www.behindthestars.nl

Live in de studio hebben wij op zaterdag 27 Juli als eerste gast Hans de Booij (onder andere bekend van zijn grote hit ‘Annabel’). Hans was een tijdje uit de picture was en wil nu weer een comeback maken.

Tijdens het programma bellen we live met Ronnie Tober, die het over zijn maandelijkse column in www.behindthestars.nl heeft

We spreken zangeres Natasja Poels over haar nieuwe single ‘Sterk Genoeg’en natuurlijk vragen we haar wat ze vindt van haar stijgende populariteit. Verder bespreken we enkele shownieuwtjes, we nemen de bladen door en de nieuwste single releases. En we praten wat over alles wat we de afgelopen maand hebben meegemaakt.

Verder zal ieder uitzending ook te horen zijn, dus, Wakker Worden en Behind the Stars in Thailand. Gouda Fm is zeer verheugd zo een man en zijn Man met zoveel allures en kennis binnen te halen het zal een leuk en gevarieerd programma worden. Verder zal zaterdag een dolle boel worden, want om negen uur zal Bep en Toos van Krooswijk live in de studio zijn. Zij gaan naar alle waarschijnlijkheid de studio op zijn kop zetten. Toos en Bep zijn bekent van televisie en beurzen. Kom gerust langs. Gouda Fm zit niet stil en er zullen binnenkort meerdere mooie nieuwe uitzendingen gaan komen met zeer bekende gezichten. Volg dus Gouda FM.

Het programma is rechtstreeks te beluisteren en via livestream te bekijken op de website: www.goudafm.nl.
Luisteren jullie de volgende keer weer mee?? Op 10 Augustus en 24 Augustus zijn onze volgende uitzendingen!

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl