Weekblad deGouda digitaal

Zes Grand Slam Medailles voor Ju Jitsuka’s Den Edel Gouda NL

Tijdens de German Open Grand Slam afgelopen weekend in het Duitse Hanau, zijn er door de sporters van Den Edel Gouda NL 6 medailles veroverd. De helft daarvan waren goud.

Donny Donker (25) veroverde zijn eerste Grand Slam titel en deed dit bij de heren in de categorie -85kg. De Rotterdammer, afgelopen EK nog goed voor brons in de categorie -94kg, won in de finale overtuigend van Oosterhoff (NED).

Aafke van Leeuwen (27) slaagde er in om in de categorie -70kg twee Grand Slam titels achter elkaar op haar naam te schrijven door, net als drie weken geleden in Bucharest (ROM)  in Duitsland ook goud te winnen. In de finale werd met 15-08 gewonnen van de de Europees kampioene Attenberger (DUI)

Boy Vogelzang (24) plaatste zich wel voor  de finale in de categorie -77kg, maar moest daarin zijn meerdere erkennen in Attenberger (DUI). Na goud in Bucharest bleek zilver ditkeer het hoogst haalbare.

Ecco van der Veer (23) uitkomend in de categorie -62kg en Chabeli Arenberg Peeters (24), in de categorie -57kg, veroverden allebei, na nipt verlies in de halve finale, een bronzen plak net als in Roemenië.

Liam Rietbroek (17) veroverde ook de titel bij de heren -18jr in de categorie -66kg. In de finale rekende hij af met Nabil Belmir uit België.

Den Edel Gouda NL eindigde in het medailleklassement als hoogst gerankte club, tijdens deze Grand Slam, waarbij meer dan 20 landen aanwezig waren.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl