Weekblad deGouda digitaal

Zeven Ju Jitsuka’s naar WK in Abu Dhabi

Van 17 t/m 22 november aanstaande vinden de Wereldkampioenschappen Ju Jitsu in Abu Dhabi plaats.Het nationale Ju Jitsu team van de Judobond Nederland heeft 25 sporters geselecteerd, waarvan er maar liefst zeven afkomstig zijn van Den Edel Gouda NL.

Chabeli Arenberg Peeters (24), woonachtig in Den Haag, zal uitkomen bij de dames in de categorie -57kg. Vorig jaar in het Zweedse Malmö was zij nog goed voor zilver. Aafke van Leeuwen (27), nummer één op de wereldranglijst bij de dames -70kg, gaat in Abu Dhabi een gooi doen naar haar 3e(!) wereldtitel. Ecco van der Veer (23) uit Soest komt uit bij de heren in de categorie -62kg waar hij op jacht gaat naar zijn tweede WK medaille, terwijl Boy Vogelzang (24) bij de heren in de categorie -77kg de wereldtitel wil gaan bemachtigen. 

Deelnemers van Den Edel Gouda

Donny Donker (25) uit Rotterdam, zal na zijn uitstapje in de zwaardere categorie -94kg afgelopen junii (EK brons), weer uitkomen in de categorie -85kg, waar hij twee jaar geleden in Bogota (COL) al goed was voor brons. Bij de heren -18 jaar zullen Liam Rietbroek (17), uitkomend in de categorie -66kg  en Max Schulenklopper (16) uitkomend in de categorie -81kg  hun WK debuut gaan maken in Abu Dhabi. De sporters van de Goudse topclub zullen ook dit WK weer begeleid worden door hun eigen trainer/ coach Allard Schulenklopper, die in zijn functie als bondscoach de verantwoording heeft over het gehele nationale team.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android


Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl