Weekblad deGouda digitaal

Zilver en brons voor Aafke en Boy bij EK jiu jitsu

Gouda – Aafke van Leeuwen en Boy Vogelzang behaalden afgelopen weekend in Bosnië Herzegovina respectievelijk een zilveren en een bronzen medaille tijdens het EK jiu jitsu.

De 24-jarige Aafke won eerder dit jaar al een gouden medaille, tijdens de Grand Slam Jiu Jitsu Paris Open. Tijdens het EK van afgelopen weekend behaalde ze net geen goud, maar wel een zilveren medaille. De 21-jarige Boy verloor helaas de halve finale, maar heeft uiteindelijk wel de bronzen medaille gepakt.

Blessure
Voor Chabeli Arenberg en Donny Donker, beiden van de Goudse vereniging Den Edel,  verliep dit weekend iets minder rooskleurig. De 22-jarige Chabeli is na verschillende herkansingsrondes, op de 7e plaats geëindigd. Donny Donker, ook 22  jaar, is tijdens het EK geblesseerd geraakt en moest helaas opgeven.

World Games
Ondanks dat het EK een heel belangrijke wedstijd is voor de Goudse jiu jitska’s zijn ze ook druk bezig met de voorbereidingen voor de World Games. Aafke en Boy hebben zich beiden geplaatst voor deze belangrijke wedstrijd, die eind juli zal plaatsvinden in Polen.

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl