Weekblad deGouda digitaal

Zomerleesdagen in de bibliotheek

Gouda – Een bezoek aan de bibliotheek tijdens de zomervakantie is extra leuk op woensdag 25 juli en woensdag 15 augustus. Dan zijn de Zomerleesdagen van 11.00-15.00 uur.

In de Chocoladefabriek hangt een grote wereldkaart, waarover kinderen samen kunnen reizen. Voor elk gelezen boek, wordt er een stukje van de wereldreis afgelegd. Misschien komen we wel tot aan de maan, maar redden we het ook weer terug? Neem je zomerleespaspoort mee, laat zien hoeveel boeken je hebt gelezen, en reis een stukje met ons mee.

Verder kan je een vakantiekaart knutselen, kan je spelen met de Bluebots en ga je natuurlijk met de leukste boeken weer naar huis. Heb jij je zomerleespaspoort al opgehaald in de bibliotheek? Maak hem helemaal van jou, met een foto, een vingerafdruk, je naam… en hou bij welke boeken jij deze zomer leest of luistert. Neem je zomerleespaspoort mee naar de zomerleesdagen!

We maken het lezen tijdens de vakantie extra makkelijk. Zo is er voor onze jeugdleden een extra lange uitleentermijn, zodat boeken de hele zomervakantie mee op reis kunnen!

Kijk voor meer informatie of activiteiten op www.bibliotheekgouda.nl

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android  

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl