Weekblad deGouda digitaal

Zomermarkt bij Nieuwe Markt Passage

Gouda – Op donderdag 23 augustus vindt de Zomermarkt plaats in heel Gouda. Ook de Goudse Nieuwe Markt Passage haakt in op de dit jaar grotere markt die wordt georganiseerd. Ondernemers van het winkelcentrum presenteren hun kramen in en rondom de Nieuwe Markt Passage met voordelige artikelen.

Tevens staan er deze donderdag kramen, waar verschillende handgemaakte producten worden gepresenteerd en te koop aangeboden, zoals sieraden, kaarten, babymanden, edelstenen, windlichten, tekstborden en allerlei cadeauartikelen.

Ook vinden presentaties van diverse oude ambachten plaats. De edelsmid laat zien wat voor fraais je allemaal kunt maken. Tevens zijn stoelenmatten, beugeltassen herstellen en mandenmaken te bewonderen.

In het winkelcentrum staat de Hollandse Bakfiets, een hippe photobooth. Geheel in stijl met koe, klompjes, tulpen en zelfs een molen. Maak voor de camera 3 gekke Hollandse selfies met verkleedspullen. De selfies worden direct uitgeprint op een leuk fotostripje, gratis uiteraard, maar ook op Facebook geplaatst, zodat ze geliked en gedeeld kunnen worden. De Hollandse Bakfiets staat er van 12.00 tot 16.00 uur.

Gezellige en swingende muziek wordt verzorgd door het duo De Swing Masters.

Kortom: er is heel wat te beleven tijdens de Midzomermarkt, donderdag 23 augustus a.s. in en rond de Nieuwe Markt Passage in Gouda! De activiteiten spelen zich deze donderdag af tussen 11.00 en 17.00 uur.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl