Weekblad deGouda digitaal

Feest, dans, muziek en spel op de Zomermarkt in Gouda, donderdag 23 augustus. De jaarmarkt is groter dan andere jaren want de hele stad doet mee. Het wordt een feestje met vier podia met live muziek, proeverijen en activiteiten voor de kinderen. Ook in het Tiendekwartier zijn er live optredens. In de Wilhelminastraat kun je genieten van zomerse biertjes nadat je Thaise lekkernijen hebt geproefd bij de Thai op de Lange Tiendeweg. En voor de koopjesjager valt er ook genoeg te struinen.

 

Wie treden er allemaal op?


Legendairs Brassband
Deze brassband uit Den Haag is wel vaker te vinden bij evenementen in Gouda. Ook op 23 augustus zullen ze de kaasstad platspelen met hun caribische tonen!

 


Ierse band Tuesday Rebels

Tuesday Rebels is een Goudse groep die traditionele Ierse muziek brengt. Je hoort rebelsongs, kroegliederen en vlotte ballads. Je hoort de muziek zoals die ook door de Dubliners en Wolfe Tones wordt gebracht. En voor de ouderen: door de Clancy Borthers.

 


Feestartiest Irvine
Feestartiest Irvine, oftewel De Partyknaller 2.0, zorgt ervoor dat op elk feest het dak eraf zal gaan! Met zijn ongekende energie, zijn kenmerkende zilveren en gouden jasjes zet hij van begin tot eind de boel op stelten! Tijdens zijn shows steekt hij o.a. Nederpop hits in een nieuw jasje en neemt hij de mensen mee terug in de tijd! Hierdoor spreken deze klassiekers ook de jongeren aan die vooraan staan te springen!


Norbadenco en friends
Norbadenco speelt de flamenco, maar jamt ook graag andere stijlen. Op zondag komt hij met vrienden muziek maken in het IJsselhuis, het oude schipperswachtlokaal aan de Museumhaven Gouda. Altijd een verrassing wie hij mee neemt en wat voor muziek er wordt gespeeld. Muzikanten worden uitgenodigd mee te jammen, vooraf opgeven is niet nodig.


Vlister Zangers

De ‘Vlister Zangers’ brengen het genot van zingen naar het publiek mee. Met liggende liedjes en vrolijke ongedwongen sfeer bezorgen zij dat mede Gouwenaars spontaan meezingen.

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook