Weekblad deGouda digitaal

Zomerstartdag bij Langlaufvereniging Gouda

Gouda – Dit jaar besteedt Langlaufvereniging Gouda op de jaarlijkse zomerstartdag speciale aandacht aan de zomerbiatlon. Dit is een combinatie van rolskiën of cross skaten en schieten. Je hebt vast op de Olympische Spelen het biatlon gezien: langlaufen en schieten.

Vind je het leuk om deze combinatie te oefenen, neem dan deel aan een kennismakingsles. Er zijn ook andere kennismakingslessen, bijvoorbeeld nordic walking, nordic sports en de target sprint (hardlopen en schieten). Kijk voor het volledige programma op www.langlauf.nl.

De kennismakingslessen beginnen om 13.00 uur bij de skihut, Tobbepad 4 in Gouda. Dit is op het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda, te bereiken via het parkeerterrein aan de Heuvellaan, het pad links om het zwembad volgen naar de skihut. Trek gemakkelijk zittende kleding aan, stokken zijn aanwezig, evenals rolski’s en cross skate materiaal.

Deelname aan een kennismakingsles kost 5 euro, kinderen 2,50 euro. Van te voren opgeven is niet verplicht, maar wel gewenst. Dit kan via cursus@langlauf.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@degouda.nl

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl