Weekblad deGouda digitaal

Zondag 29 juni eerste Houtmansplantsoenconcert

#Gouda – De vrij nieuwe Nederlandse band Ape Not Mice (Aap Noot mies) verzorgt zondag 29 juni om 14.00 uur het openingsconcert van de 21-ste jaargang van de Houtmansplantsoenconcerten in Gouda. De jazzpop band met zangeres Diede Claessen speelt vrolijke, zomerse feelgood liedjes met humoristische en vooral fantasierijke teksten.
De geboorte van Ape not Mice speelde zich drie jaar geleden af. Tussen toen en nu is er nogal wat gebeurd. Er verscheen een album, Every Stain Tells A Story en drie singles. De door drummer Mark geregisseerde video’s haalden tienduizenden views op Youtube. Het succes bleef echter niet beperkt tot de digitale wereld. Ape not Mice ontpopte zich als echte live band en was te zien op festivals als Paaspop en De Zwarte Cross en in talloze clubs waaronder 013, Effenaar, Tivoli en nu ook in de Houtman.

“Na het concert van Ape Not Mice volgen nog negen spetterende concerten”, aldus organisator George Mentjox. “Daar zijn grote namen bij, zoals Chris Jagger en Ema Yazurlo, maar ook Kees Feassens en The Oldtimers. Als de zon ook een beetje meezit wordt het weer een geweldige zomer in het park” De concerten beginnen om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl