Weekblad deGouda digitaal

Zumba en spinnen in Haastrecht

#Gouda – Brenda van Essen uit Gouda organiseert op zaterdag 24 mei een Zumba- en Spinning marathon bij Groepsles Studio Move-a-Lott in Haastrecht. Door te sporten wil zij geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds bestemd voor onderzoek naar spierziekten.

“Ik organiseer de marathon omdat het voor mij heel gewoon is om dagelijks te kunnen sporten met als enige zorg een beetje spierpijn, terwijl het voor vele mensen in Nederland het onmogelijk is om te sporten of te bewegen omdat zij aan een spierziekte lijden”, aldus Brenda.

Niet alleen de leden van de Groepsles Studio Move-a-Lott, maar ook niet-leden kunnen mee doen met de marathon. Iedereen is welkom, ook kinderen. De Zumba- en Spinning marathon vinden plaats op zaterdag 24 mei van 12 tot 15 uur. Een entreekaart voor een drie-uur langa Zumbales kost € 5,-. Met de Spinningmarathon kan iedereen meedoen voor € 3,-per half uur. Er zijn 15 fietsen beschikbaar per halfuur. Op = op! Behalve dat je op een sportieve manier het doel kan steunen, kan je ook op deze dag langskomen om ons te steunen. Er zullen diverse kraampjes staan met sieraden, kleding, make-up en nog veel meer. Ook zal er een loterij zijn waarbij de opbrengst 100% naar het goede doel gaat.
Langskomen is uiteraard gratis. Wie wil meedoen met de Zumba- en Spinningmarathon kan kijken op www.move-a-lott.com of een mail sturen naar move-a-lott@live.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl